mandag 22. juni 2009

Under kniven

I dag var dagen for fjerning av kuler og diverse.
Sedering gikk strålende.

Vererinæren fjernet 3 kuler. Dette var talgkjertler som var betent. Derimot fjernet hun ikke den klumpen som hun primært skulle. Den stod fortsatt igjen da jeg begynte å sjekke rundt etter at vi kom hjem.

Kontaktet klinikken igjen, men ikke mulig å få vet' i tale. Det gode inntil videre får være at de som ble fjernet ikke var kreft, men nok kunne føre til hovne lymfeknuter og nok kan ha irritere henne noe.

Vi må nok ut igjen å se på den som hun egentlig var bekymret for i utgangspunktet.

Ser halvskallet ut nå, og er meget rolig for ikke å si lett dopet. Prøver seg på noen sjanglende skritt av og til. Ikke tegn til interesse når vi skramlet på kjøkkenet for å lage middag, og det er meget uvanlig.

Vi kan fritt bevege oss rundt , uten "eg blir med...."


Hvor bortreist kan en bli??
Tolmodigheten lenge leve!

5 kommentarer:

 1. GOD bedring til skjønne Zita - håper dere får svar fra vet'en og at vi sees snart igjen. Inntil da; klemmer, oppmuntring og koser fra Zanto og Elín

  SvarSlett
 2. Under kniven igjen på onsdag. Skal da fjerne den kulen som egentlig skulle vært fjernet i går, men da ble div. andre kuler fjernet. Kvikk å rask allerede fra i går kveld. Kun litt piping fra tid til annen.

  SvarSlett
 3. Tack för grattis! Ser att ni har bekymmer, håller alla tummar o tassar att allt blir bra. Skall bli roligt att ses i sommar.
  Hälsn. Lillemor Krollie Shikka

  SvarSlett
 4. Hvorfor i alle dager fjernet de ikke den opprinnelige kulen samtidig?? Håper alt blir bra med Zita nå, og at hun er i storform i løpet av kort tid!

  SvarSlett