mandag 27. juli 2009

Sommer på hjul

En sommer er over. Jobb venter i morgen. Det har vært en begivenhetsrik sommer, men akk det kunne vært så mye lenger, og vært så mye varmere. Når dette er sagt kommer et meget kort resyme:
Det hele startet med tur til mitt andre fedreland Sverige. Kjørte bil til Stockholm. Bare undertegnede å fruen på hotellferie. Kunne virkelig nyte og slappe av. Det ble mye sightseeing å shopping, god mat å drikke.Etter å ha returnert via Svinesund og obligatorisk "harryhandel" ventet en uke hjemme, kun for å vaske klær og fylle opp tanken på bilen.
Så ble det tro det eller ei for de som tvilte på det, en ny uke i Sverige. Denne gangen med "den harde kjerne".Transport,... bil selvfølgelig. Det har blitt noen mil.
Kursholdere var Lillemor og Kjell Edstrøm. Meget hyggelige og kunskapsrike.
Og for noen treningsforhold for oss som nesten ikke har treningsforhold, men tar til takke med en steinrøys som om vi er heldig er planert.
(fortsetter senere, nå må det lages middag)
Takk for at du ventet.....
Som sagt... mange gode tips , som skal prøves ut så får vi se om det lager seg til høstens konkurranser.
Sosialt hadde vi det toppers.
Fredag dro vi til Ranseter for å bivåne utstilling (3000 hunder vist nok) og gå konkuranse. For Zitas og meg var det begredelig. Hun hadde hele uken drevet å slikket seg og var tydelig irriter ved sitt og dekk. Fant noen store kladder i fanene på bakbeina og noe som kunne være et stikk på høyre lår. Om dette var årsak til dårlige fellesøvelser skal være usagt, men da jeg kjørte hjem søndag var det blod der hun hadde lagt på gulvet i våre "upåklagelige" hytter. Altså løpetid! Det forklarer meget av dyrets oppførsel før og etter konkurranse ut fra tidligere erfaring. (Godt å finne en dårlig unskyldning når ting går dårlig) Når det i tillegg bøttet ned, og da mener jeg virkelig bøttet ned med våt masse, skulle det meste være sagt om konkuransen for vår vedkommende.
Det som var mest irriterende for alle var at Tone kun manglet et 1/2 poeng til opprykk til elite. Går det virkelig an å dømme så tett uten å tenke seg litt om!!?
Elles gratulerer vi Frost og Ecco med den nødvendige utstillingssløyfe, som er så vanskelig å få her til lands, men hos søtabror ordnes det meste.
Nå skal det snekkres stativ til fjerndirigering og brukes kort kobbel. Det må dessuten sendes påmelding til de få konkurranser vi har her på vestlandet. Konkuransetrening er noe vi virkelig trenger i forhold til holdning og forberedelse.
Følg med i andre blogger for bilder og gode komentarer. Bilder (tok meget få) kommer kanskje senere for dem som har tid å vente enda en stund
Fortatt god sommer, om det er eller har vært sommer.... jeg undres i alle fall hvor den ble av.

2 kommentarer:

  1. Hej Tony & Zita!
    Hoppas träningen går bra, löpet kan ju vara en förklaring men jag hoppas det kommer att gå bra för er i framtida konkurenser.
    Kämpa på // Lillemor PS mina jenter är såå fina i sina nya halsband DS
    Kjell hälsar

    SvarSlett
  2. Takk for en helt kanon uke Tony!! Herre gud så morsomt!!! Er helt klar for en gjentakelse!!!

    SvarSlett