tirsdag 5. mai 2009

Absolutt ingenting

Treningsiveren og tiden strekker ikke til. Programmet har vært tett på den festelige siden i form av 50 års dag og konfirmasjon. Dessuten faller dessverre jobbehelger på stevne dager. Det irriterer meg grenseløst, og gjør at jeg ikke får motivasjon til å trene hund. Mangler liksom noen nære mål å trene mot.
Fikk dessuten en høyst ufrivillig kontakt med mitt forsikringsselskap. Dette pga. at en søt gammel alkoholpåvirket bestefar, kjørte inn i min bil nr. 2 slik at den ble kondemnert.
Selv om bilen er gammel og at en får en viss form for økonomisk kom pensasjon, skaper det forbannet mye irritasjon og en bruker mye energi som kunne ha vært brukt på andre ting. Til alt hell kom ingen til skade til tross for at bilen stod parkert ved barneskolen, og det stadig er mange barn i området.
Gamle passer best i gyngestolen og ikke bak et ratt.
Som dere kanskje forstår har energien havnet andre steder en på trening av dyret. Satser på at ting etterhvert normaliserer seg, og at treningsiveren kommer sigende.
So long!

4 kommentarer:

 1. ja,ja. Ser ut som du har hatt nok å henge fingrene i. Men nå er det sommer og mye fint vær i sikte. da må vell trengslysten også komme eller? klar for konkurransetrening i dag da
  ?

  PS: skal du være med til voss, må du kjappe deg. påmeldingsfristen er gått ut.....

  SvarSlett
 2. Long time no see. Står det til liv der inne i Fyllingen?

  SvarSlett
 3. Nei, Sissel. Her skjer det visst ingenting...

  SvarSlett