lørdag 31. januar 2009

Uoff. Lp

Dårlig start på dagen i dag med en hund som hadde rimelig løs mage, og virket noe daff. Etter en kjapp lufting og noe bedre mage hos dyret valgte jeg å gå uoff. lydighetsprøve på Varden.

Vi har helt klart for lite treningsgrunnlag. 1 trening i uken i snitt holder ikke, men 173 poeng med 3 nuller lar seg høre, synes nå jeg da. Alle i 4 verdige øvelser.

Øvelsene dyret gjør gjør hun bra i dag.

I dag gjør hun i alle fall hopp apport, etter å ha vært total tulling siste 3 konkuransene med full spinning rundt banen med apporten.

Neseprøven har vi latt ligge lenge nå. Tok en prøve sist onsdag som fungerte godt. I dag tar hun rett prøve 1. gang, blir usikker ,slipper napper så vidt opp en ny for så å plukke opp rett og returnere. Hun er ikke stø på den øvelsen heller nei. Lite trening, og at vi fikk neseprøven like før og ikke da vi kom inn i ringen tar litt av skylden. Tyggingen var til stede, men ikke så intens.

ÅÅÅÅ det er deilig å undskylde seg selv og dyret.

Rute er trent lite som hel øvelse, men for det meste enkelt moment i det siste. Øvelsen ble belønnet med null, da dyret gikk på søk ved framsending. Det samme gjalt for innkalling. Gikk i søk nøyaktig på samme sted som ved rutesending,

Det hun ikke gjør bra får vi skylde på en dårlig mage, og masse gode lukter på banen som hun bare måtte lukte på. Dyret er jo hund tross alt.

Vi har 14 dager å jobbe iherdig.
Så med full klaff i treningen og det dyret tidligere har klart i "smultringøvelsene", kan (og jeg understreker kan) vi på en meget god dag klare det med et nødskrik.Vel vel. That was it!
Se Y later

2 kommentarer:

  1. Vis du heier på meg, så skal jeg heie på deg ;)

    SvarSlett
  2. Klart vi heier på deg Glenni. Unner deg av hele vårt hjerte og sinn opprykk. Det har du erlig fortjent. Med oss er det mye på lykke og fromme. Ikke mye håp om ikke smultring øvelsene dumper til. Eller så kommer det vel til smultringer i øvelser vi trodde var bankers

    SvarSlett