mandag 19. januar 2009

Oppussing

Etter som nordmenn er en av de nasjoner som bruker mest penger til oppussing av egen bolig, synes jeg at vi bør bidra til å opprettholde trenden.
Det er derfor besluttet å la soverommet få et aldri så lite malingsstrøk. I tillegg skal vi flotte oss med flatskjerm på veggen. For undertegnede er et dårlig TV program den beste sovemedisin.
Dagen i dag består i å skru ned alt som måtte henge på vegger og spakle diverse hull, samt støve ned/vaske. Det blir muligvis lekkert når det blir ferdig. Hvem vet, kanskje slår jeg til med et bilde eller to fra det aller helligste.
Enn så lenge blir det innendørstrening på stuegolvet for dyret. I skrivende stund er det meget flatt dekk under salongbordet (les sovestund).
See Y.
Tony
PS: Innetreningen ble det ikke noe av. Derrimot fikk vi en fin liten stukturert trening på Varden med Sissel Vi kjørte 3 øvelser i sammenheng med komandering. Det er svært nyttig. Må prøve å få til det mer. I morgen er atter en dag.
D.S.

1 kommentar:

  1. Se man det, se man det! Kjempemessig denne siden :) Grattis med ny side. Jeg bytter link på deg.. for du skal vell ikke tilbake til det treige greiene som du hadde :) kjempebra

    SvarSlett