mandag 11. januar 2010

Løfter

2010Vi skriver 2010. Dette er kun et lite livstegn fra oss for å bevise at vi faktisk er i live.
Vi har faktisk ikke bedrevet noe form for trening siden snøen kom, og etter at kuldesjokket satt inn har vi faktisk ikke trent i det hele tatt.
Løftet til meg selv og dyret er at vi fra nå av skal trene en antydning mer regelmessig, for det må til om vi skal stille til stevne i februar. Løftet har jeg holdt i dag, og har hatt en treningsøkt på Lynghaug i dag.
Zita er ellers som før. Hun går sine egne veier, og det vil hun nok fortsette med også i 2010. Stevneresultatene vil antagelig også i år gå den veien hun vil, om hun ikke plustelig skulle finne på å gå min vei. I fjor fikk vi 2 andrepremier i kl. 3. (13,5 poeng fra opprykk) Vi er langt fra nær nok til opprykk med det som er lagt ned av treningsmengde  etter sesongslutt i fjor. Nok om snøen som falt i fjor.
Nyttårsløfter har vi ikke, ikke jeg i allefall, for dyrets vedkommene vet jeg faktisk ikke. Hun sier ikke stort som jeg forstår. Jeg er heller ingen "hundevisker". For egen del har jeg lurt seg selv i for mange år allerede med disse nyttårsløftene. I år blir blir det derfor "nyttårshåp". Og jeg håper på en rekke ting, og slår de til blir 2010 et fenomenalt år. Dere skal få vite av dersom mine håp slår til!
Ha en fortsatt frostig,klar januar.

Tony & Zita

2 kommentarer:

  1. Da håper jeg at "håpene" for 2010 går i oppfyllelse!

    SvarSlett
  2. Nyttårs håp mye bedre ord, vi regner med at ting går deres vei i år og at alle håp blir oppfylt!

    SvarSlett