tirsdag 17. mars 2009

På vei...

.....til noe som en gang skal bli den perfekte neseprøve??? For den som kjenner min egne øvelse "fyrstikkproduksjon", har vi i dag gjort store framskritt. Ikke på fyrstikkproduksjon, men avlevering av en hel neseprøve.
Har i det senere latt dyret sitte i fot posisjon og lagt neseprøven i kjeften på "flisekutteren". Til å begynne med var det heftig tygging, men i går løsnet det skikkelig. Har belønnet men å stappe godbit inn i kjeften mens dyret framdeles holdt neseprøven uten å sette igang maskineriet. I dag komanderte jeg bli med neseprøven i kjeften hennes og gikk fra, hun holdt uten og tygge, kalte inn på plass, og jaggu meg galloperte hun ikke inn 3 ganger på rad på plass uten å tygge selv etter innsitt. Nå har jeg etterhvert lært, og stoppet med det. Dette skal jeg fortsette med uten å utvide noe lenge. Venter med å sette sammen til vi nærmer oss Kvam.
Fortsetter det slik kan det kanskje bli noe av oss. Har blitt lurt før, så foreløpig gleder jeg meg i nuet.
Ellers gleder jeg meg over at vinterdepresjonen begynner å slippe taket og ser fram mot stadig lysere kvelder.
På tampen vil jeg anbefale en tur på kino å se "menn som hater kvinner", både for dem som har lest boken og ikke. Meget bra!
Ha en strålende lys aften!

5 kommentarer:

 1. Dette høres jo lovende ut. Dette med å gi seg mens leken er god er heller ikke min sterke side...

  SvarSlett
 2. Dette høres jo meeeget bra ut! Neste skritt er å sette henne rett bak neseprøvene, med den rette pinnen i kjeften og kalle henne inn derfra. Så legger du på selve søket igjen. Og vipps...så har du en soleklar tier i sikte! :)

  SvarSlett
 3. Høres så utrolig lett ut. Og vipps var du i elite... :)

  SvarSlett
 4. Hei og takk for gratulasjon :-) Vi kommer til Bergen i mai. Usikker på om jeg kan gå stevne 2. mai, da vi har meldt vorstehhunden på utstilling den dagen. Men 3. mai skal jeg melde på begge hundene. Ser at det er stevne både hos Nordhordaland HK og schäferhundklubben den dagen. Hvor skal dere andre gå? Hadde vært kjekt å gå samme stevne som resten av gjengen.

  SvarSlett
 5. Mere blogging! Mere blogging!!!

  SvarSlett