lørdag 14. februar 2009

Dett var dett

Konkurranse i dag. Retriverklubben Bergen var arrangør. innendørs stevne. Liten hall og dermed også liten bane. Uten at jeg kan si at det er noe drawback for oss.
Var usikker på hvor tidlig jeg skulle ta henne inn i hallen. Har tidligere hatt ymse hell og uhell med å ha henne i bur i hallen. Bestemte meg for å ta henne inn når klasse to startet.
Det ble litt for lenge å vente faktisk. Hun "stresset" voldsomt og var omtrent "nedsnødd" i pelsen i nakke og hode.
Vel kort fortalt er jeg godt fornøyd i dag. Zita var laber i fri ved fot og hang noe. Dårligste vi har gått på lenge. Innkalling er et kapittel for seg. Gjør momentene, men du så treeeeeeeeeeigt det går. Etter det bestemte jeg meg for å fyre opp litt selv, for får dyret litt opp. Skjelden har vel noen sett meg gå så "bananas" i ringen. Og det lykkes delvis. Dyret løftet seg flere hakk. Det verste av det hele var at jeg faktiskt synes det var gøy å gå litt "bananas".
Tror jeg var eneste ekvipasje som klarte ruten! Dessuten gikk neseprøven bra. Rolig fornuftig søk, med untak av den jævla tyggingen. Ingen nuller i dag. 242,5 er det vel ingen med store ambisjoner som roper hurra for, men for meg er dette et stort skritt fram. Er usikker på om dyret har noe formening om noe som helst. Hun har ligget som slakt ved beina mine fra vi kom hjem.
Ellers kjempe grattis til Glenn som dro hjem 1. premie og opprykk til klasse 2. DET var virkelig fortjent. Kjempe flott.
Videre gratulerer vi Katrine med opprykket til klasse 3. Rått.
Jon gratuleres selvfølgelig også, med opprykk på første forsøk. Bra saker
Resten av den harde kjerne som deltok var med veklende hell. Sissel og Frost med null på rute, men en rå apport dirrigering til stor begeistring for et godt antall publikummere.
For Flax gikk det ikke helt veien idag, kanskje litt mye mye på en dag med utstilling og flying mellom ringer med omtilling både for fører og hund. De kommer garantert sterkt tilbake ved neste korsvei.
Enkelt resultatene fra konkurransen legger jeg inn på hjemmesiden ved tid og anledning.
Bilder fra stevnet finner dere garantet på http://www.lpbergen.blogspot.com/ når Glenn har kommet seg ut av "opprykksrusen".
Det var det. Da får vi legge oss i trening til neste stevne. Veit ikke helt når, men vi har ikke gitt håpet om elite enda.
!
Ha ein framifrå aften

6 kommentarer:

 1. Gratulerer med seier, var vel bra det der.

  SvarSlett
 2. GRATULERER med strålende innsats Tony! Jeg har aldri sett deg så flink i ringen! Du kaller det "bananas", jeg kaller det akkurat passe lystig...! ;)

  SvarSlett
 3. Så flott, Tony! Jeg er også mektig imponert over dere! Og så seier og greier... En bølge er sendt din vei!

  SvarSlett
 4. Gratulerer med flott resultat! Jeg kjenner at jeg savner å konkurrere. Det er nesten 2 år siden sist vi gikk lydighetsstevne, men jeg skal snart i ringen igjen med begge to. Har jo flyttet til Oslo, men skal til Bergen i april/mai og gå stevne. Håper jeg treffer noen kjente da!:-)

  SvarSlett
 5. Hei og grattis med super bra konkurranse i går :o) Hadde vært knall å sett deg "gå bananas" ;o) Høres ut som du jobbet Zita helt rett og kjempe bra opp - dere vant jo! Snakk om belønning :o)
  Og du - er helt enig med deg; hundefolket er riktig så trivelige folk - kjente mange som var "bare" tilskuere - veldig kjekt at så pass mange stiller for å heie og følge med :o) Satser på større bane og oppvarmingsområde neste gang - men greit å erfare den hallen også. Ha en topp helg - og skryt uhemmet av flinke Zita ;o)

  SvarSlett
 6. Gratulerer med flott innsats i lydighetsringen på lørdag og seier i klasse 3 :) Supert! Eg likte at du gjekk "bananas" i ringen og det er eg sikker på Zita gjorde, og :)

  Tusen takk for gratulasjonen i bloggen min. Det var eit kjekt stemne med masse kjekke folk og god stemning rundt ringen. Det gav absolutt meirsmak, så eg kjem nok til å stille i lydighet igjen. Får leggje oss i hardtrening til klasse to, tenkjer eg.

  Du har rett: det blir fortsatt agility og med oss, men no blir det lydighet i tillegg :)

  Ha det fint og kos masse med Zita :)

  SvarSlett